NIEUWS

Open Huis Merkelbach

Je kunt op zaterdag 9 september van 11.00 tot 13.30 uur en woensdag 13 september van 16.00 tot 18.30 uur de woningen bekijken. Meld je aan op de Louise de Colignystraat 28/30.

Beste fan van Merkelbach,

 

Het is zover! We hebben 18 appartementen in verkoop! Een groot deel van de woningen zijn te bezichtigen. De woningen worden casco opgeleverd, dus je kan van de woning helemaal je droomhuis maken.

Je kunt de woningen gelegen aan Louise de Colignystraat 24 t/m 30 komen bekijken op:

 

Zaterdag 9 september van 11.00 tot 13.30 uur

en

Woensdag 13 september van 16.00 tot 18.30 uur

 

Graag je even aanmelden op Louise de Colignystraat 28/30!

 

Louise de Colignystraat 32/34

Voor de woningen aan de Louise de Colignystraat 32/34 kun je je ook inschrijven. De belangstellenden die voor deze woningen ingeloot worden kunnen na de loting én voor het tekenen van de koopakte de woning alsnog bezichtigen.

 

Afbouwpakketten

Wil je graag een kant-en-klare woning dan kun je er een afbouwpakket bij kopen. De aannemer van Merkelbach bouwt dan de woning voor je af. Deze afbouw is inclusief een keuken met inbouwapparatuur van Bruynzeel.

 

Je kunt er ook voor kiezen om enkele onderdelen van het afbouwpakket te laten vervallen en zelf te doen. Je kunt bijvoorbeeld de badkamer/toilet zelf van sanitair en tegelwerk voorzien of zelf elders een keuken kopen. De kosten van deze onderdelen worden dan in mindering gebracht van de prijs van het afbouwpakket.

 

Op de website vind je alle verkoopinformatie van de casco-woningen en de afbouwpakketten. Klik op XXX

 

Vloeroppervlak en koopsommen

De woningen hebben een grootte van 46m2 en 56m2 GBO. De koopsommen van de casco-appartementen zijn een vaste prijs:

 

€ 205.000 k.k. voor een appartement van 46m2

€ 235.000 k.k. voor een appartement van 56m2

 

Je moet hiermee nog rekening houden met afbouwkosten.

 

Inschrijving sluit op maandag 18 september, 9.00 uur

Je kunt het inschrijfformulier tot uiterlijk maandag 18 september om 9.00 uur inleveren bij één van de verkopende makelaars. Dit geldt ook voor belangstellenden die al eerder met de prijsvraag in januari hebben meegedaan. Na de sluitingsdatum wijst een notaris de woningen op basis van loting toe.

 

Tot ziens op het open huis!

Met vriendelijke groeten,

 

Het verkoopteam van Merkelbach