NIEUWS

Open huis Merkelbach 4e fase

We hebben nieuw aanbod in Merkelbach. Het gaat om 17 casco appartementen en jij bent van harte welkom op het open huis op woensdag 25 oktober en op zaterdag 28 oktober.

Het is zover. We hebben 17 appartementen in verkoop! De woningen worden casco opgeleverd, dus kan van de woning helemaal je droomhuis maken.

Je kunt de woningen gelegen aan de Louise de Colignystraat 36 t.m. 42 bekijken op:

  • Woensdag 25 oktober van 16.00 tot 17.30 uur

  • Zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 13.30

Als je komt, meld je aan op de Louise de Colignystraat 40/42

Louise de Colignystraat 44
Voor de woningen aan de Louise de Colignystraat 44 kun je je ook inschrijven. De belangstellenden die voor deze woningen ingeloot worden kunnen na de loting én voor het tekenen van de koopakte de woning alsnog bezichtigen.
 
Afbouwpakketten
Wil je graag een kant-en-klare woning dan kun je er een afbouwpakket bij kopen. De aannemer van Merkelbach bouwt dan de woning voor je af. Deze afbouw is inclusief een keuken met inbouwapparatuur van Bruynzeel.
 
Je kunt er ook voor kiezen om enkele onderdelen van het afbouwpakket te laten vervallen en zelf te doen. Je kunt bijvoorbeeld de badkamer/toilet zelf van sanitair en tegelwerk voorzien of zelf elders een keuken kopen. De kosten van deze onderdelen worden dan in mindering gebracht van de prijs van het afbouwpakket.
 
Op de website vind je alle verkoopinformatie van de casco-woningen en de afbouwpakketten. Zie hier de verkoopdocumenten>>
  
Vloeroppervlak en koopsommen
De woningen hebben een grootte van ca 46m2 en 56m2 GBO. De koopsommen van de casco-appartementen zijn een vaste prijs:
 
€ 212.500 k.k. voor een appartement van 46m2
€ 245.000 k.k. voor een appartement van 56m2
 
Je moet hiermee nog rekening houden met afbouwkosten.
 
Inschrijving sluit op woensdag 1 november, 9.00 uur
Je kunt het inschrijfformulier tot uiterlijk woensdag 1 november om 9.00 uur inleveren bij één van de verkopende makelaars. Dit geldt ook voor belangstellenden die eerder met de prijsvraag in januari hebben meegedaan. Na de sluitingsdatum wijst een notaris de woningen op basis van loting toe.
 
Laatste keer dubbel lot voor prijsvraag kandidaten
De belangstellenden die met de prijsvraag hebben meegedaan krijgen bij deze fase nog een dubbel lot. Bij de volgende verkoop vervalt dit voordeel.
 
Tot ziens op het open huis!