NIEUWS

Kom naar het open huis: 3 casco gerenoveerde appartementen.

In Merkelbach zijn nu 3 casco gerenoveerde appartementen te koop. Kom naar het open huis op maandag 26 juni van 16.30 tot 18.00 uur of woensdag 28 juni van 9.00 tot 10.30 uur. We zien je graag op Juliana van Stolbergstraat 39-1, 39-2 en 39-3.

Laat de architect in je los!

 

3 casco appartementen

Merkelbach wordt gerenoveerd waarbij het casco is aangepakt. Aan de binnenkant van de woning gebeurt zo min mogelijk. Dit houdt in dat je zelf aan de slag mag. Je kunt je eigen indeling bepalen binnen de vastgestelde kaders (o.a. hanteren van een monumentale halzone) en hier je eigen huis van maken. Veel vrijheid dus in deze woningen van ca. 55 m2 GBO!

 

De woningen aan Juliana van Stolbergstraat 39-1, 39-2 en 39-3 worden zonder afbouwpakket verkocht in tegenstelling tot eerder is gecommuniceerd. Dit betekent dat je je woning zelf afbouwt of hiervoor een aannemer inschakelt. Wij verwachten bij de casco gerenoveerde woningen die vanaf september in verkoop gaan wel afbouwpakketten aan te kunnen bieden.

Spelregels, prijslijst, inschrijfformulier en verdere verkoopinformatie vind je vanaf 26 juni op de website.

 

Inschrijving sluit op maandag 3 juli, 9.00 uur.

Je kunt het inschrijfformulier tot uiterlijk maandag 3 juli om 9.00 uur bij één van de verkopende makelaars inleveren. Dit geldt ook voor belangstellenden die al eerder met de prijsvraag in januari hebben meegedaan. Na de sluitingsdatum wijst een notaris de woningen op basis van loting toe.