NIEUWS

Nu te koop: gerenoveerd appartement. Kom naar het open huis

In Merkelbach is nu een woning te koop die helemaal kant en klaar wordt opgeleverd. Wil je dat ook? Kom naar het open huis op woensdag 17 mei van 16.30 tot 17.30 of vrijdag 19 mei van 09.00 tot 10.00 uur.
We zien je graag aan de Juliana van Stobergstraat 49-1

Je hoeft in deze woning niet meer zelf te klussen, maar alleen nog maar de muren te sausen, behangen en/of te stuken, een vloertje leggen en off you go! Klaar om te verhuizen naar jouw nieuwe woning in Merkelbach?

Het appartement is tot in de puntjes gerenoveerd en bestaat uit 3 Kamers, heeft een GBO van circa 54m2 en beschikt over een heerlijk balkon.

Heb je niet eerder hebt meegedaan met de prijsvraag? Ook jij maakt evenveel kans als iedereen. Omdat deze woning net even anders is dan alle andere koop woningen in het project Merkelbach gaat de verkoopprocedure ook net even anders. De woning kent een vraagprijs van € 250.000,- en zal op bieding verkocht worden.

P.S. Ga je liever voor een casco woning en is een afgebouwde woning niks voor jou? Medio juni zullen er 3 woningen casco verkocht worden en vanaf september zal er iedere 2 weken nieuw aanbod komen. Deze woningen zullen verkocht worden op basis van een vaste vraagprijs met loting.